dimecres, 28 d’agost de 2013

Celebrada la II Assemblea de Quadres de Moviment Estudiantil dels CJC


El passat 17 d'agost els Col·lectius de Joves Comunistes celebrarem la nostra II Assemblea de Quadres de Moviment Estudiantil, en la qual al voltant de centenar de militants vam debatre sobre la situació de l'educació a l'Estat espanyol, i de com la mercantilización d'aquesta afecta al futur dels fills i les filles de la classe obrera.
Des del País Valencià, 16 camarades acudim a aquesta assemblea per a aconseguir enfortir la nostra defensa per una educació pública al servei dels treballadors i les treballadores. Sis militants de València, tres de Castelló i set d'Alacant vam participar en la mateixa, aportant als debats un alt nivell polític a l'altura de la resta de l'Organització, que cerca, principalment, acabar amb l'actual fragmentació del moviment estudiantil, perquè aquest siga capaç de colpejar amb un sol puny i de forma conseqüent, sempre a l'altura del període històric que a els i les estudiants els ha tocat viure.

Com els CJC dèiem en anteriors campanyes, defensar l'educació pública, més que una opció és una necessitat".

Jove estudiant, no et resignes; combat al nostre costat, construeix el teu futur.


dimarts, 6 d’agost de 2013

Els CJC davant la II trobada del FEPV

Durant els dies 3 i 4 d'agost, una sèrie d'organitzacions estudiantils es van reunir a València a la II Trobada del Front d'Estudiants del País Valencià, amb el propòsit d'avançar cap a la constitució d'un sindicat estatal, cohesionat i combatiu, començant pel Pais Valencià i per mig d'amples debats, principalment sobre les polítiques de desmantellament que està patint l'ensenyament públic, imposades pel gran capital, com la LOMQE o l'EU2015. El lema d'aquest any ha sigut "Enllaçant lluites, construint resistències". Els Col·lectius de Joves Comunistes saludem aquesta trobada i desitgem al FEPV a partir d'ara un camí ple de conquestes revolucionàries, en el qual els i les comunistes no dubtarem mai en avançar junt a l'estudiantat combatiu a cada centre d'estudis.